Att kliva in på VRÅ är som att ha en fot på västkusten och en i Japan samtidigt. Här ska det kännas både bekant och lite spännande på samma gång.
Hos VRÅ ska du känna dig väl omhändertagen och bekväm – och hungrig. Menyn har något för alla, med fokus på havets skatter och växtbaserade smaker. Råvarorna är nästan alltid lokala, medan metoderna och inspirationen ofta hämtas från Japan.
Hållbarhet, spårbarhet och respekt för naturens rytm genomsyrar allt VRÅ gör. Säsongen styr vad som kommer in genom köksingången, vilket gör att menyn förändras med årstiderna – ibland till och med från dag till dag.
Ingen kväll på VRÅ är den andra lik, men varje dag startar med samma mål: att ge varje gäst en minnesvärd upplevelse.
Att kliva in på VRÅ är som att ha en fot på västkusten och en i Japan samtidigt. Här ska det kännas både bekant och lite spännande på samma gång.
Hos VRÅ ska du känna dig väl omhändertagen och bekväm – och hungrig. Menyn har något för alla, med fokus på havets skatter och växtbaserade smaker. Råvarorna är nästan alltid lokala, medan metoderna och inspirationen ofta hämtas från Japan.
Hållbarhet, spårbarhet och respekt för naturens rytm genomsyrar allt VRÅ gör. Säsongen styr vad som kommer in genom köksingången, vilket gör att menyn förändras med årstiderna – ibland till och med från dag till dag.
Ingen kväll på VRÅ är den andra lik, men varje dag startar med samma mål: att ge varje gäst en minnesvärd upplevelse.



